З новим роком «Вашу маму»!

27.12.2012
З новим роком «Вашу маму»!

Шанувальники одного з найуспішніших американських ситкомів, «Як я зустрів вашу маму», вже восьмий сезон поспіль марно сподіваються дізнатися ім’я загадкової матері дітей Теда Мосбі. І, як виявилося, не дізнаються щонайменше до 2014 року. Після тривалих і напружених переговорів телеканал Сі–Бі–Ес оголосив, що серіал буде продовжено ще на один сезон (зараз в ефірі йде восьмий).

«Мило» про амурні пригоди у Нью–Йорку п’яти веселих друзів, які описує своїм уже досить дорослим дітям у 2030 році Тед, користується неабиякою популярністю не лише в американської телеаудиторії. Саме цей серіал зробив зірками принаймні чотирьох із п’яти виконавців головних ролей (Елісон Ханніган, яка грає Лілі, «засвітилася» ще раніше —в «Баффі, винищувачці вампірів» та в комедіях «Американський пиріг»). А її телевізійний чоловік Маршалл, актор Джейсон Сігел, уже переріс серіал і став успішним актором, продюсером та сценаристом «великого» кіно. Саме через нього дев’ятий сезон серіалу був під питанням — Сігел не хотів підписувати новий контракт, бо прагне зосередитися на «серйозніших справах». Але зрештою його таки вмовили, тож новому сезону «Вашої мами» — бути.

Чи не найбільше цьому зраділа красуня Кобі Смалдерз, у серіалі — Робін Щербацьки. У вересні вона вийшла заміж за свого давнього бойфренда, батька їхньої спільної трирічної дочки Тарана Кіллема. І, з одного боку, прагне віддавати більше часу сім’ї. Проте з другого — вона просто закохана в цей серіал і не раз казала, що четверо друзів по знімальному майданчику давно стали для неї ще однією сім’єю, без якої життя було б значно нуднішим.