Біла й елегантна

26.12.2012
Біла й елегантна

Білу сукню з накидкою на плечі від Тома Форда, в якій Гвінет Пелтроу наприкінці лютого з’явилася на церемонії вручення «Оскарів», критики одностайно визнали однією з найбільш стильних того вечора. Минуло десять місяців, а той вихід Гвінет і досі залишається одним із найпомітніших модних успіхів року. Тож цілком природно, що, укладаючи рейтинг найкраще вдягнених жінок 2012–го, редакція журналу «Форбс» віддала перше місце 40–річній зірці «Закоханого Шекспіра». І це вже не перший стильний успіх Гвінет цього року: у вересні вона очолила аналогічний рейтинг за версією журналу «Піпл».

Друге місце в списку «Форбс» посіла ритм–н–блюзова діва Бейонсе — найпомітнішою для модних критиків виявилася її вкрита пір’ям сукня від «Живанші». Своє «срібло» Бейонсе може вважати неабияким успіхом, адже вона частіше потрапляє до рейтингів найгірше одягнених знаменитостей (власне, і вище­згадана сукня сподобалася далеко не всім). Третю позицію знавці віддали кінозірці Тільді Суїнтон, яка часто шокує гламурних панянок своїми напів­чоловічими туалетами. От і цього разу її вибір був «на межі»: за блакитне плаття з «гостроплечим» піджаком, у якому Тільда з’явилася на церемонії вручення «Золотих глобусів», одні модні експерти її жорстко розкритикували, натомість інші — похвалили. Також до укладеного «Форбсом» переліку найкраще одягнених знаменитостей року увійшли актриси Блейк Лайвлі, Джессіка Честейн, Ніколь Кідман тощо.

Майже одночасно такий самий, але «чоловічий» рейтинг опублікував журнал GQ. Найстильнішим чоловіком 2012 року було названо нинішнього «Бонда» Деніела Крейга, а друге й третє місця посіли актор Зак Ефрон та футболіст Девід Бекхем.