НОВИНИ ПЛЮС

25.12.2012

Нові «губернатори»

Президент Віктор Янукович призначив нових голів Вінницької та Дніпропетровської облдержадміністрацій. Вінниччину очолив Іван Мовчан, який досі був першим заступником «губернатора». Дніпропетровщину — Дмитро Колесніков, звільнений iз посади голови Держагентства з управління державними корпоративними правами та майном.

За станом здоровя Луценка не звільнять

Начальник сектору охорони здоров’я управління ДПтСУ в Чернігівській області Світлана Волкова стверджує, що з медичної точки зору підстави для звільнення Юрія Луценка відсутні. Про це вона повідомила вчора під час перерви у судовому засіданні з цього приводу, яке проходило в Менській виправній колонії. «Стан здоров’я пацієнта задовільний, а такий діагноз, як цироз печінки, у нього взагалі відсутній», — заявила представниця пенітенціарної служби. За її словами, в Луценка не діагностовано жодного захворювання, які входять до переліку хвороб, що є підставою для подання в суд матеріалів про звільнення засудженого від подальшого відбування покарання.

Опозиція висуне єдиного мера

Опозиційній сили «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» висунуть єдиного кандидата на виборах мера Києва. Про це в інтерв’ю газеті «Коммєрсант–Україна» сказав лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Кличко подружився з Саакашвілі

Партія «УДАР Віталія Кличка» та партія президента Грузії Михаїла Саакашвілі «Єдиний національний рух» підписали угоду про співробітництво. Як повідомляє прес–служба «УДАРу», документ було підписано у неділю в Тбілісі під час поїздки Кличка до Грузії. Сторони вестимуть постійний діалог з актуальних питань соціально–економічного та суспільно–політичного розвитку України та Грузії, Європейського Союзу та міжнародних відносин.

Віталій Кличко на зустрічі з Саакашвілі висловив сподівання, що партія грузинського президента, яка сьогодні опинилася в опозиції, продовжить і примножить ті досягнення, якими пишається Грузія.