Чим «засвітили» зірки

25.12.2012

2012 рік був небагатий на гучні події у житті зірок шоу–бізнесу. Але американський журнал People, що спеціалізується на новинах про знаменитостей, і на «безриб’ї» склав рейтинг головних подій року. Перелік сформовано на основі результатів онлайн–голосування, проведеного на сайті видання. А в «жовтому» волевиявленні, на хвилиночку, взяли участь більше 1,5 мільйона інтернет–користувачів.

Отже, на першому місці опинилися два «секретні» весілля — тобто ті, на які не вдалося потрапити журналістам і про які не відомі цікаві подробиці. Це вінчання Джессіки Біл і Джастіна Тімберлейка, а також Блейк Лайвлі і Райана Рейнолдса.

У номінації «вбрання, що найбільш запам’яталося», перемогла сукня принцеси Кейт Міддлтон на гала–концерті, присвяченому Олімпіаді в Лондоні. До речі, Кейт і її чоловік, принц Вільям, ведуть перед і в номінації «ті, хто нас усе ще цікавить».

А от «та, хто нам усім набридла» — звісно, Ліндсей Лохан.

«Найкраще повернення на телебачення» — Брітні Спірз у ролі ведучої американського шоу X Factor. А «возз’єднанням року» назвали святкування 25–річчя американського ситкому «Повний дім».

«Найбільш вражаюче перевтілення» в кіно, як розсудили кіномани, — це Деніел Дей–Льюїс у ролі Авраама Лінкольна.

«Найбільш несподіваний роман» — між молодою актрисою Мері–Кейт Олсен та Олів’є Саркозі, сином колишнього президента Франції.

«Наймиліше повідомлення про народження дитини» залишила у «Твіттері» акторка Хіларі Дафф.

І, нарешті, найбільш очікуваним весіллям наступного року визнали майбутню церемонію одруження акторки Дженніфер Еністон та її обранця Джастіна Теру, який зробив коханій пропозицію влітку минулого літа. Але наразі дата майбутнього шлюбу не називається.