Схудла, вагітна, наречена

25.12.2012
Схудла, вагітна, наречена

Актриса і співачка Джессіка Сімпсон таки отримає свої 3 мільйони доларів — саме стільки їй обіцяла виплатити компанія з виробництва дієтичних продуктів і засобів для схуднення «Вейт вочерз», якщо Джесс до кінця цього року скине набрані під час вагітності зайві кілограми. Раніше зірка запевняла, що цілком задоволена своїми формами й не збирається «насилувати своє тіло», аби «відповідати якимсь там стандартам». Проте пропозиція «Вейт вочерз» змусила її змінити свою думку. 32–річна Сімпсон серйозно взялася за себе і таки зробила це. На нещодавній прес–конференції задоволена Джессіка продемонструвала майже таку саму фігуру, як у найкращі часи (а близько десяти кіло вона набрала ще за кілька років до пологів).

Але стрункою знаменитість залишиться недовго. Адже днями з’ясувалося, що Джесс, яка свою першу доньку народила 1 травня цього року, знову вагітна! Тож тепер із весіллям доведеться поквапитися — актриса хоче піти під вінець, поки живота ще не видно. Втім, вони з цивільним чоловіком, колишнім гравцем Національної футбольної ліги Еріком Джонсоном, і без того збиралися одружитися, щойно наречена буде цілком задоволена своєю фігурою.

Для Джессіки це буде вже другий шлюб — у 2002–2006 роках вона була заміжня за музикантом Ніком Лаше. Тоді все завершилося тяжким розлученням, але Сімпсон переконана, що цього разу все буде інакше. Вони з Еріком уже й будинок купують — величезне обійстя вартістю 13 мільйонів доларів, яке раніше належало сімейству Озборнів.