Не янгол — мама

19.12.2012
Не янгол — мама

Коли Маріса Міллер залишила лави янголів «Вікторіяз сікрет», прихильники моделей (дівчат, а не виробів) цього бренду плакали гіркими ­сльозами. Адже фігуриста білявка, без сумніву, була однією з найкращих представниць янгольського сонму «ВС», і принаймні на цьогорічному шоу компанії її дуже не вистачало. Проте сама Маріса не надто шкодує про розрив контракту, адже зараз у її житті головне місце посідає не робота, а сім’я. Минулої п’ятниці 34–річна топ–модель народила первістка.

«Я просто неймовірно щаслива. Це справжнє благословення — стати мамою! І я дуже, дуже рада початку нового етапу в своєму житті», — поділилася Міллер з журналом «Піпл». І для манекенниці, і для її чоловіка, 33–річного музичного продюсера Гріффіна Гесса, новонароджений син став першою дитиною, хоча Маріса вже була заміжня. До речі, прізвище залишилося їй у спадок саме від першого чоловіка, серфінгіста Джима Міллера, з яким вони були одружені у 2000–2002 роках. А дівоче прізвище моделі — Бертетта.

Вагітність для Маріси була справді бажаною, тож дізнавшись про свій «цікавий стан», манекенниця перейшла винятково на органічні продукти харчування й косметику, уникаючи хімії, наскільки це можливо. Замість кремів вона користувалася природними оліями й маслами — какао, кокосовою, ши тощо, займалася пілатесом і намагалася не нервувати, аби «не засмучувати маля».