Женешся? То не оженишся!

14.12.2012

«Дружина народжує», «теща при смерті», «на весілля поспішаю» — яких лише пояснень не вигадують наші водії, коли ДАІ зупиняє їх за перевищення швидкості. Якщо переконливо викласти причину поспіху, дорожня міліція, швидше за все, покартає і відпустить на важливу подію. Але це в нас. А в Америці поліція заарештувала такого «гонщика» на порозі церкви, де він саме повинен був вінчатися.

За повідомленням сайту NWITimes.com, курйоз стався в місті Вальпараїсо, штат Індіана. 23–річний Тімоті Томпсон дуже запізнювався на власне весілля, тож гнав машину, як скажений. Поліція помітила автомобіль, який рухався зі швидкістю понад 180 км/год, і почала гонитву. На шосе лихо–водій постійно перелаштовувався зі смуги на смугу, намагаючись обігнати автівки, що йому заважали. «Льотчик», як йому здавалося, таки встиг до вівтаря. Але вже безпосередньо перед входом у церкву до Томпсона підійшов інспектор дорож­ньої поліції й повідомив про грубе порушення водієм закону.

Наречений на своє виправдання намагався розповісти, що так і так, потрібно було встигати, ось гості, ось молода, ось священик... Тімоті вже гадав, що поліція не збирається застосовувати до нього ніяких санкцій. Однак порушника затримали й доправили під вартою у відділок. Весілля так і не відбулося.