Обличчям до грошей

12.12.2012
Обличчям до грошей

Своєю красою Вікі завдячує пластичній хірургії і косметичному догляду.

Вікторія Бекхем недарма отримала в складі дівчачого гурту «Спайс гьорлз» прізвисько Пош, або Розкішна Спайс. Струнка, з гордовитою поставою й бездоганним почуттям стилю — ось він, справжній шик! І вже мало хто пам’ятає, що простакувата Вікі Адамс із прищавим обличчям та носом «картоплиною» фактично зробила себе «іконою стилю» сама. Починаючи від пластичних операцій й завершуючи жорстким обмеженням у їжі, яке дозволяє не надто стрункій від природи співачці залишатися ідеалом для мільйонів схиблених на схудненні дівчат. І це навіть після народження чотирьох дітей.

Нинішня зовнішність далася дружині Девіда Бекхема нелегко. Але не менше зусиль Вікторії, яка зав’язала зі сценою й стала успішним модельєром, доводиться докладати до того, щоб зберігати свою вроду. Як підрахували експерти з краси, це задоволення обходиться 38–річній зірці у 15 тисяч доларів щотижня. Зокрема, на омолоджувальні СПА–процедури для обличчя місіс Бекхем витрачає 900 доларів. Серед її найулюбленіших — засоби з білої ікри, найдорожчої у світі (кілограм коштує від 23 тисяч доларів). За їх допомогою дорогій клієнтці роблять пілінг, масаж повік та обличчя й живильну маску. Потім на обличчя й шию накладають крем із плаценти. Ще у 580 доларів обходиться косметологічний масаж та лікування п’явками (за потреби).

А найдорожчий пункт витрат — унікальний зволожуючий крем японського виробництва, який випускають крихітними дозами лише для обраних. Маленька баночка, якої вистачає максимум на тиждень, коштує 12 800 доларів. І, судячи з успіху Віки, воно того варте. Зрештою, якщо маєш таку можливість, чому б себе й не побалувати?

До речі, днями сімейство Бекхемів повернулося зі США до рідної Англії — Девід завершив виступи за американський клуб «Лос–Анджелес гелексі» й тепер розглядає нові пропозиції.