Весілля під ялинкою

07.12.2012
Весілля під ялинкою

Робін Ріанна Фенті.

«Б’є — значить, любить». Виявляється, ця російська приказка актуальна й для барбадоських жінок. Принаймні для Ріанни, яка не лише пробачила своєму хлопцеві те, що розквасив їй обличчя, а й збирається з нього заміж!

Фото поп–діви, «прикрашеної» величезними синцями, 2009 року облетіло всі таблоїди. Тодішнього хлопця Рі, репера Кріса Брауна, який так розпустив руки, затримала поліція. Після цього пара розійшлася й довго не спілкувалася. Але любов зла — перетнувшись на якійсь із вечірок, Ріанна з Крісом знову відчули потяг одне до одного і... помирилися. А цього літа знову почали зустрічатися. Щоправда, самі закохані цю інформацію категорично заперечували, навіть після того як папараці їх не раз фотографували разом у романтичній обстановці.

Зрештою Браун не витримав і в жовтні підтвердив, що у них із Ріанною «знову все добре». Сама співачка вперто запевняє, що вони з Крісом лише друзі. Що, втім, не завадило їй викласти у своєму «Твіттері» фото їхніх «аж надто дружніх» обіймів. А згодом і Браун вивісив світлину з напіводягненою Ріанною й підписом «Ранок після...»

На Новий рік, як стверджує сайт Hollyscoop, парочка планує одружитися. Ріанна орендувала для святкування розкішну віллу на своєму рідному Барбадосі й запросила туди не лише Кріса, а і його маму. Це видалося журналістам підозрілим, і вони розпитали знайомих співачки про те, чи не планується, бува, чогось більшого, ніж просто зустріч Нового року. І джерела підтвердили: буде весілля. Хоча мама Ріанни категорично проти союзу дочки «з тим негідником». Водночас тато нічого проти не має, що й не дивно — свого часу він також лупцював дружину і вважає, що нічого страшного в цьому немає.