А королева — майже гола!

06.12.2012
А королева — майже гола!

Діта фон Тіз у білизні власного дизайну.

Діту фон Тіз недарма вважають королевою бурлеску — її шоу такі яскраві, що звичайним стриптизом це назвати язик не повертається. Але, попри вигадливі сценарії постановки, костюми та інші атрибути, головною окрасою цих спектаклів залишається все ж сама Діта та її бездоганне тіло. Тож не дивно, що виробники жіночої білизни не раз пропонували колишній подружці Мериліна Менсона багатомільйонні контракти, аби лише вона стала «обличчям» їхньої продукції. Проте Діта дуже перебірлива й майже всім відмовляла. Як виявилося, недарма: віднині вона рекламуватиме тільки свій власний бренд.

Днями 40–річна шоу–діва оголосила про запуск лінії спіднього одягу Von Follies. Це вишукана, красива, з елементами вінтажу, але, хоч як це дивно з огляду на любов Діти до дорогих речей, досить бюджетна білизна. Вартість одного предмета — в середньому 30 фунтів стерлінгів, що дорівнює приблизно 400 гривням.

«Мені подобається оточувати себе дорогими і красивими речами. Ось уже 25 років як я колекціоную вінтажну дамську білизну, і колекція зібралася вражаюча. Білизна завжди зачаровувала мене. У дитинстві мені подобалося вивчати вміст маминих полиць, подобалася сама ідея предмета одягу, який може бути настільки жіночним і функціональним одночасно», — зізнається фон Тіз. Чи продаватимуть вироби бренду Von Follies в українських магазинах, наразі невідомо.