Віршик про Правила дорожнього руху

05.12.2012
Віршик про Правила дорожнього руху

«Для чого номери знімали — незрозуміло, адже Кінах згодом зізнався, що був у машині». Фото Магнолія ТВ.

Затор довжиною у п’ять кілометрів на Обухівській трасі у бiк Києва утворився в понедiлок унаслідок дорожньо–транспортної пригоди за участю двох автівок, пасажиром однiєї з яких був депутат–«регiонал» Анатолiй Кiнах. Водій «кiнахового» «Фольксвагена» на великій швидкості рухався по трасі i зачепив білий «Опель», який виконував розворот. Від удару «Фольксваген» відкинуло на узбіччя.

Водія «Опеля» одразу ж госпіталізували з черепно–мозковою травмою. А ось iз «Фольксвагена», стверджують очевидці, швидко зняли номерний знак. Патруль Державтоінспекції оформив протокол про ДТП, а евакуатор оперативно забрав машину. За даними журналістів ТСН, у момент розвороту «Опеля» авто Кiнаха проїхало на червоне світло світлофора.

У прес–службі ДАІ Київської області розповідати щось про аварію відмовилися, посилаючись на заборону керівництва.

До вечора iнтрига, чи був Анатолiй Кiнах у автiвцi, яка зухвало скоїла ДТП, не була розкрита. І лише вчора газета «Сєгодня» вийшла з його коментарем — депутат визнав: «Так, дійсно, це була наша машина. Я віз Софійку (молодшу доньку. — Ред.) до школи. З нами був мій помічник і водій. Виїхали приблизно о 8–й ранку. Я з Софійкою якраз розучував віршик до Нового року для школи. Зараз аварією займається ДАІ, я не втручаюся. У Софійки невеликий синець, у помічника щось iз попереком. Мабуть, не встиг сконцентруватися під час ДТП. Що стосується водія іншої машини, я дав розпорядження, щоб йому допомогли». «Регiонал», утiм, рiшуче заперечує, що «Фольксваген» рухався на червоне свiтло.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

3 грудня ввечері у Дніпропетровській області сталася дорожньо–транспортна пригода, в якій загинув водій — депутат Дніпропетровської обласної ради та член Партії регіонів Анатолій Скорук. Як ідеться у повідомленні прес–служби Федерації футболу Дніпропетровської області, Анатолій Скорук також був президентом Федерації футболу Томаківського району та президентом районного футбольного клубу «Скорук».