Сама собі режисер

29.11.2012
Сама собі режисер

Недарма Бейонсе завжди намагалася приховувати від широкого загалу подробиці свого особистого життя. Тепер заінтриговані прихильники не можуть дочекатися прем’єри документального фільму про поп–діву, режисером якого виступить вона сама. «Це буде надзвичайно особиста стрічка. Тому для мене дуже важливо, щоб вона вийшла у правильному місці», — каже Бейонсе.

«Правильне місце» — це канал НВО, якому співачка довірила «розповісти всю правду про Бейонсе як людину». Звісно, за честь першим оприлюднити досі приховані подробиці з життя знаменитості телеканалу довелося заплатити великі гроші.

У фільмі, прем’єра якого відбудеться в ефірі НВО 16 лютого, Бейонсе розповість про дитинство у Х’юстоні, про стосунки з родиною, неймовірні фізичні та емоційні навантаження, які доводиться терпіти зірці такого рівня, та багато іншого. Очевидно, фігуруватиме у фільмі й чоловік Бейонсе, репер Джей Зі.

От тільки дарма любителі «перченого» сподіваються дізнатися якісь подробиці про вагітність поп–діви (багато хто твердо переконаний, що співачка носила накладний живіт, а дитину для неї насправді виносила сурогатна мати). «Це вже аж надто особисте», — пояснюють на телеканалі.