90–60–90, помножені на 72

27.11.2012
90–60–90, помножені на 72

Лю Сяньпін у жартівливій фотосесії.

Комуністичний Китай не словом, а ділом засвідчує свою демократизацію. Днями стало відомо, що кар’єру фотомоделі почав... 72–річний китаєць.

Лю Сяньпін зробив це заради своєї онуки Лу Тін, яка займається створенням одягу і відкрила власний дім під назвою Yuekou. За повідомленням сайту Metro, дідусь погодився взяти участь у фотосесії в різноманітному вбранні для дівчат — сукнях, кольорових колготках, спідницях, тренчах, пальто, светрах тощо. Тепер ці знімки ілюструють інтернет–сторінку магазину Yuekou.

Лю Сяньпін заявив, що не бачить нічого жахливого в тому, що йому довелося надягати жіночий одяг. «Зйомки допомагають моїй внучці продавати свій товар, а мені втрачати нічого. Я вже старий і дбаю тільки про те, щоб бути щасливим. Того дня, коли ми робили фото, нам було дуже весело», — заявив новоспечений манекенник. Серед іншого, Лю по­став на знімках у позах сучасних реперів.

Треба відзначити, що Сяньпін має справді «модельну» зовнішність, стрункі довгі ноги й важить близько 50 кг. Відвідувачі сайту (а на Yuekou тепер потрапляють цікаві з багатьох країн світу) нахваляють китайського дідуся як дуже вдалого манекенника.