Щоб його таке зробити, коли нема хокею?

22.11.2012

Для вболівальників локаут у Національній хокейній лізі — справжня трагедія, але є люди, яких перерва в проведенні чемпіонату надзвичайно тішить. Ідеться про… продавців інтимних товарів. Як переконаний власник секс–шопу в канадському місті Едмонтон Вінай Моркер, саме завдяки локауту в НХЛ прибутки від його бізнесу за останній місяць зросли на 15 відсот­ків.

Як зазначив торговець задоволенням в інтерв’ю газеті «Едмонтон сан», починаючи з жовтня (коли було оголошено локаут), у його крамницю приходить дедалі більше покупців. На думку Моркера, це переважно вболівальники команди «Едмонтон ойлерз». Не маючи можливості відвідувати матчі улюбленого клубу, вони змушені більше часу проводити з дружинами й подружками. І, відповідно, врізноманітнювати своє сексуальне життя.

«Зараз ми справді могли б дивитися хокей. Але оскільки в НХЛ оголошено локаут, доводиться шукати цікавіші способи провести час одне з одним», — прокоментував ситуацію власник секс–шопу. Але чи вболіває за «Ойлерз» і сам, не уточнив.