Втілення їхньої мрії

21.11.2012
Втілення їхньої мрії

Джастін Бібер утер носа всім недоброзичливцям, які переконували, що популярність «солоденького хлопчика» не може тривати більше одного, максимум двох років. Днями улюбленця тінейджерок покинула кохана, старша за нього на два роки співачка Селена Гомес, але 18–річний Джастін не схожий на вбитого горем. Навпаки, на церемонії вручення премії American Music Awards минулої неділі він виглядав цілком задоволеним життям. Що й не дивно — зірковому хлопчику дісталася нагорода в найпрестижнішій категорії «Артист року». Крім того, Бібер став найкращим виконавцем поп– і рок–музики чоловічої статі. Щастя «привалює» канадцю вже вдруге — у 2010–му він став наймолодшим виконавцем, який здобув звання «Артиста року» за версією АМА.

Не менш задоволеною собою має бути й американка Кеті Перрі. На церемонії American Music Awards її визнали найкращою рок– і поп–співачкою року, а за день до того Кеті отримала відзнаку від «Фонду мрії» — першої й найбільшої благодійної організації, яка виконує останні бажання смертельно хворих людей та їхніх сімей.

Минулої п’ятниці відбулася 11–та церемонія вручення нагород цього фонду Annual Celebration of Dreams Gala, яку відвідало багато знаменитостей. 28–річній Перрі дісталася премія за відданість і допомогу організації. «Фонд мрії» висловив Кеті окрему подяку за те, що вона регулярно допомагає йому коштами й участю в благодійних заходах.