Стильна подруга Спайдермена

20.11.2012
Стильна подруга Спайдермена

Американській кінозірці Еммі Стоун днями виповнилося 24, але за елегантністю й почуттям доброго смаку вона дає фору багатьом знаменитостям зі значно більшим «стажем». Принаймнi так вважають найприскіпливіші критики зіркового стилю — модні оглядачі. Саме Емму вони назвали найбільш стильною жінкою року — зірка фільмів «Новий Спайдермен» і «Прислуга» очолила рейтинг Best Dressed–2012 за версією журналу «Вог».

Це вже не перший її «рейтинговий» здобуток цього року: раніше відомий чоловічий сайт Askmen.com з’ясував, що більшість хлопців хотіло б зустрічатися з дівчиною, схожою на Стоун. Серед десятків голлівудських красунь її обрав 51% учасників опитування. До слова, хлопець в об’єкта чоловічих жадань уже є — Емма зустрічається з актором Ендрю Гарфілдом, який зіграв Спайдермена в новій кіноверсії популярного коміксу.

Окрім Стоун, до списку найкраще одягнених знаменитостей 2012–го ввійшли ще десять відомих жінок. Усі — представниці нового покоління шоу–бізнесу: зірка «Дівчини з татуюванням дракона» Руні Мара, «сутінкова» Крістен Стюарт, Зое Салдана з «Аватара», онука Ернеста Хемінгуея Дрі тощо.

«Незалежно від того, розгулюють вони в «конверсах» чи красуються у розкішних вечірніх сукнях, ці десятеро яскраво демострують розвиток американського стилю. І ще раз доводять: американки не бояться модних експериментів, уміючи знаходити розумний баланс», — наголошує редакція «Вог» у супровідній статті.