Худа й щаслива

15.11.2012
Худа й щаслива

Кар’єра 20–річної моделі Карлі Клосс стрімко йде вгору — дівчину вважають однією з найперспективніших і найбільш запитаних манекенниць у світі. Велике майбутнє цій красуні напророкувала сама директор американського «Вог» Анна Вінтур, а ведуча популярного модельного телешоу Тайра Бенкс назвала Карлі своєю улюбленою моделлю з нинішніх учасниць цього бізнесу. Мабуть, саме завдяки таким авансам Клосс потрапила у число «янголів» виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет», хоча за параметрами фігури не надто вписується у поняття «лінжері–модель». 81—60—85 при зрості 183 см — за об’єми, «як у дошки», Карлі навіть звинувачували в пропаганді анорексії, куди їй такій ліфчики демонструвати...

На тлі деяких зірок «Вікторії» Клосс і справді виглядає «жертвою Бухенвальду», але не єдиною — у нещодавньому шоу «ВС» брали участь іще кілька не менш худих манекенниць. Найбільше уваги привернула все одно Клосс, щоправда, з іншої причини: вона вийшла на подіумі в головному уборі, схожому на традиційний вінець вождів індіанських племен. Представників корінного населення США ця «наруга» з їхніх звичаїв украй обурила. І керівництву «ВС», і Карлі довелося просити в них вибачення. А з відеозапису шоу, який покажуть по ТБ 9 грудня, цей костюм вилучили.

Відзначилася Карлі й на афтепаті після показу, де обнімалася–цілувалася із Джошуа Кушнером. Це молодший брат власника газети «Нью–Йорк обзервер» Джареда Кушнера, чоловіка спадкоємиці мільйонера Дональда Трампа. За компанію з юною подругою, якій іще немає 21 року, 27–річний Джошуа навіть не торкнувся алкогольних напоїв, чим заслужив схвальні компліменти світських оглядачів. І хоча про весілля говорити ще рано, таблоїди вже наввипередки планують спільне майбутнє парочки — припускають навіть, що Карлі, як свого часу Іванка Трамп, перейде в іудаїзм, аби обвінчатися з коханим відповідно до звичаїв його віри.