Сукня з кров’ю

13.11.2012
Сукня з кров’ю

Мільйони прихильників Стефані Джерманотти, більше відомої як Леді Гага, готові на все заради її автографа. Не кажучи вже про те, щоб отримати якусь річ, якої торкалися руки (чи інші частини тіла) кумира. Виявляється, заволодіти «шматочком» світу співачки не так уже й складно — достатньо назбирати тисяч 10–15 доларів і подати заявку на участь у торгах, що відбудуться 1 грудня. Як повідомляє британська газета «Дейлі телеграф», на аукціоні в Беверлі Хіллз буде виставлено сукню й аксесуари, які носила Леді Гага — загалом чотири предмети.

Головним лотом торгів, безперечно, є концертне плаття зірки, створене дизайнером Едді Гаврилідісом. Згори вбрання більше нагадує лицарський панцир, знизу завершується прозорою шифоновою спідницею. Стартова ціна — 5 тисяч доларів, проте організатори аукціону сподіваються виручити за нього принаймні вдвічі більше. Хоча це все одно не гроші як для такого раритету, адже на сукні збереглася навіть крапля крові Гаги, яка випадково подряпалася об щось гостре. Також з молотка продаватимуть відому мереживну маску, декоративний шолом і прикрасу для голови, в яких Леді Гага виступала на сцені й знімалася в кліпах.

Сама співачка зараз перебуває в концертному турне на підтримку свого нового альбому Born This Way. Минулими вихідними вона виступала в Бразилії, звідки вирушила до Аргентини, Чилі й Перу, далі будуть Південно–Африканська Республіка, Фінляндія, Росія.

Попри зайнятість, 26–річна співачка уважно стежить за новинами на батьківщині, у США. Днями Леді Гага пожертвувала мільйон доларів постраждалим від нищівного урагану «Сенді», який пронісся над її рідним Нью–Йорком.