Зіркові дочки–матері

07.11.2012
Зіркові дочки–матері

Джемма Артертон.

Зірці фільму «Принц Персії», британській актрисі Джеммі Артертон, неабияк пощастило — її «вдочерить» сама Кайлі Міноуг. Рідних дітей у 44–річної австралійської поп–діви немає, але 26–річна Джемма цілком могла б бути її дочкою. Так принаймні вирішили творці кіномюзиклу Walking On Sunshine («Ідучи в сонячному світлі»), у якому Міноуг із Артертон зіграють головні ролі.

За сюжетом, сімейні стосунки між їхніми героїнями досить напружені: мати й дочка закохуються в одного чоловіка і готові на все, аби його завоювати. Відбувається дія в сонячній Іспанії, музичний фон — мелодії в стилі 1980–х. Назву фільму дав відомий хіт групи Katrina & The Waves.

Режисерами зіркового мюзиклу стануть Макс Джива й Данія Пасквіні, які свого часу зняли перший британський фільм у форматі 3D — «Вуличні танці».

У тому, що з Кайлі вийде чудова актриса, сумніватися не випадає, адже це буде вже не перший її досвід у кіно. Свою кар’єру тоді австралійка починала як акторка телесеріалів, а недавно знялася у стрічках «Корпорація «Святі мотори» та «Джек і Дайан».

А от поява в мюзиклі Джемми Артертон для багатьох її прихильників виявилася несподіванкою, адже досі вона свої музичні таланти не демонструвала. Втім режисери знали, що робили, коли заявили: кращої кандидатури на цю роль годі й уявити. Серед останніх робіт Джемми — цьогорічні прем’єри «Візантія» та «Пісня для Маріон» і фільми, які вийдуть у прокат наступного року: «Сліпа удача», «Мисливці на відьом», «Загадковий білий хлопець».