«Янгол» полетів

06.11.2012
«Янгол» полетів

Ерін Хізертон.

Після розриву з ізраїльською топ–моделлю Бар Рафаелі «оскароносний» Леонардо Ді Капріо ніяк не може знайти собі «тривалу» подругу. Можливо, тому, що запити в актора неабиякі — «западає» він винятково на супермоделей. Першою з його «помітних» гьорлфренд, з якою Лео навіть збирався одружитися, була бразильська красуня Жизель Бюндхен. Жизель після розриву вже давно вийшла заміж і ось–ось народить другу дитину, а її «колишній» усе перебирає дівчатами.

Після Бар Лео протягом певного часу зустрічався із зіркою серіалу «Пліткарка» Блек Лайвлі — вона, хоч і передусім актриса, теж панянка модельної зовнішності. Але цей роман був недовгим, і Ді Капріо знову повернувся до подіумних красунь. Його новою пасією стала 23–річний «янгол» компанії «Вікторіяз сікрет» Ерін Хізертон.

Веснянкувата білявка вирізняється не лише гарненьким личком і зграбною фігурою, а й безпосередністю та щирістю. Ерін — одна з небагатьох знаменитостей, яка щиро визнала, що без «Фотошопу» виглядає не такою бездоганною красунею, як на оброблених фото. «Ніхто не ідеальний, і ми всі це добре знаємо. Добре, що є «Фотошоп», який робить речі красивими!» — заявила щира уродженка штату Іллінойс.

Друзі пари ще від початку дивувалися, як зійшлися двоє таких несхожих людей, і пророкували цьому союзу швидкий кінець. І справді, днями з’ясувалося, що Ерін із Лео розійшлися, не протримавшись разом навіть року. Офіційне пояснення — «надто щільні робочі графіки», через які закохані майже не бачилися. Як і у випадку з попередніми пасіями, Ді Капріо з Хізертон «залишилися друзями». Але своє 38–річчя 11 листопада відзначатиме, схоже, без пари.