За підтримки СУМО–зброду

06.11.2012
За підтримки СУМО–зброду

Дмитро Слепченко на п’єдесталі чемпіонату світу та під ОВК №223. (з сайту «Українська правда».)

Спортклуби з різних видів бійцівських єдиноборств у сучасній Україні досить часто стають «розплідниками» учасників кримінальних «розборок». «Молодики характерної (спортивної) зовнішності», що беруть участь у всіляких рейдерських захопленнях та силових політичних акціях, — це здебільшого каратисти, борці, боксери. І ось до переліку «спортсменів за викликом» додалося сумо, ба навіть віце–чемпіон світу з цього виду спорту!

На чемпіонаті світу з сумо, що відбувався 25—29 жовтня у Гонконзі, українці здобули 14 медалей у різних вікових категоріях (5 золотих, 3 срібні, 6 бронзових). Серед дорослих «золотом» відзначилися Аліна Бойкова (вагова категорія до 65 кг) і Костянтин Єрмаков (115 кг), «сріблом» — жіноча команда та Дмитро Слепченко (понад 115 кг). А вже через кілька днів після повернення з Південно–Східної Азії Слепченко «збагатив» своє реноме участю в кримінальному штурмі київської окружної виборчої комісії №223 — тієї самої, де досі рахують голоси за екс–главу Шевченківського району столиці Пилипишина і «свободівця» Левченка.

«Срібного» сумоїста в нахабному «браткові» впізнала журналістка «Української правди» Катерина Аврамчук. Тоді, в суботу, Пилипишин виставив проти пікету націоналістів своїх так званих «прихильників» — коротко стрижених молодиків із посвідченнями... журналістів. Серед них чи не найактивніше штовхався, намагаючись прорватися до ОВК, сумоїст Дмитро Слепченко — борцівські навички стали йому в нагоді й у «повсякденному» житті. Потрапивши в об’єктиви справжніх працівників ЗМІ, Слепченко видав кілька фраз на кшталт: «Слушай, шо ти пі*діш... Валі отсюда... Потом поговорім на*й».

Лише тиждень тому цей чоловік стояв на п’єдесталі...