50 мільйонів за дитячі сльози

30.10.2012
50 мільйонів за дитячі сльози

Розлучившись із Кетті­ Холмс, Том Круз залишається чудовим батьком для їхньої дочки Сурі. А від журналістів, які стверджували протилежне, вимагатиме не лише спростувати брехню, а й виплатити йому 50 мільйонів доларів за наклеп. Як повідомив адвокат 50–річного актора Берт Філдс, Круз подав у суд на видання Life&Style за серію статей про те, що він нібито покинув напризволяще свою шестирічну дитину й зов­сім не цікавиться її життям.

«Том — турботливий батько і просто обожнює Сурі. Вона є невід’ємною частиною його життя, і так буде завжди. Тому коли преса пістрявіє такими заголовками і друкує фото Сурі в сльозах, цьому треба покласти край», — наголошує Філдс. За його словами, відсудивши 50 мільйонів, актор пожертвує всі ці кошти на благодійність.

Нагадаємо, із третьою дружиною Круз розлучився влітку після шести років шлюбу. За спільною домовленістю він щомісяця виплачує на утримання Сурі аліменти в розмірі 33 тисяч доларів і намагається бачитися з нею за кожної нагоди, хоча через зайнятість це в нього виходить далеко не так часто, як хотілося б.