Куди звернемо з роздоріжжя?

Куди звернемо з роздоріжжя?

США та Євросоюз звернулися до української влади з, можливо, останнім перед виборами закликом. У спільній статті для газети «Нью–Йорк таймс» дер­жавний секретар Сполучених Штатів Америки Хілларі Клінтон та верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон наголошують, що Президент і уряд України мають гарантувати дотримання права на участь у виборах вільного доступу до ЗМІ всіх без винятку кандидатів. «Зараз Україна стоїть на вирішальному роздоріжжі. Багато з її сусідів у Центральній та Східній Європі продемонстрували світові, чого можливо досягнути за умов демократизації та економічного процвітання. Україна має можливості зробити те ж саме», — наголошують автори статті. І зазначають, що влада нашої держави «має здійснити важливі кроки, щоб реалізувати цей потенціал», передусім «щодо зміцнення демократичних інституцій для забезпечення поваги до основних свобод».

Свято без вогню

Свято без вогню

Спецпосланець ООН та Ліги арабських держав Лахдар Брахімі повідомив, що уряд Сирії погодився тимчасово припинити вогонь на період триденного мусульманського свята жертвопринесення Ід аль–Адха (Курбан–байрам). Раніше віце–міністр закордонних справ Сирії Фейсал Мекдад заявив, що уряд згоден розглянути пропозицію Брахімі про перемир’я принаймні до понеділка.

Прощавай, Сильвіо!

Прощавай, Сильвіо!

Колишній прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі у поширеній позавчора заяві повідомив, що не висуватиме своєї кандидатури на весняних виборах до парламенту Італії. І піде у відставку з посади голови своєї політичної сили — правоцентристської партії «Народ свободи».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики