...І воскрес на третій день

26.10.2012

Цей курйоз не новий, але все одно цікавий. Тепер на власні похорони прийшов мешканець Бразилії. Про трагічно–кумедний випадок у місті Алагоїньяс, що в штаті Байя, повідомляє агенція «Рейтер».

41–річний Жильберто Араужу дізнався, що його родина зібралася його ховати, від знайомого, якого зустрів на вулиці. Сам Жильберто — вочевидь неодружений — не бачився з близькими родичами чотири місяці. Ті дізналися, що на вихідних у місті вбили якогось мийника машин, і пішли в морг на опізнання. А Араужу теж працював на мийці машин. Певно, тіло було спотворене, бо інакше як пояснити, що рідня сприйняла небіжчика за Жильберто?

Коли живий і здоровий чоловік дізнався, що в його старому домі триває прощання з ним, він зателефонував одному з учасників сумної церемонії і повідомив: так і так, я живий–здоровий. Однак абонент вирішив, що його розігрують, і відмовився розмовляти з Жильберто.

Після цього «живий труп» вирішив особисто відвідати похорон. Поставши поруч зі «своєю» труною, Араужу неабияк налякав присутніх. Деякі зі страху втекли, інші — знепритомніли. Хтось викликав поліцію...

Небіжчика в домовині зрештою визначили як такого собі Женівалдо Сильву Гаму.

Мати Араужу заявила, що вона надзвичайно втішена таким «щасливим воскресінням».