Сестри–провокаторки

26.10.2012
Сестри–провокаторки

Пенелопа і Моніка Крус — не лише сестри, а й найкращі подруги. І хоч тепер вони бачаться не так часто, як хотілося б (Моніка живе переважно в Іспанії, а Пе більшість часу проводить на зйомках у Голлівуді та в роз’їздах), але коли випадає така нагода, намагаються проводити разом якомога більше часу. Коли вагітна Пенелопа знімалася у фільмі «Пірати Карибського моря: На дивних берегах», саме Моніка заміняла її у дальніх планах, адже сестри дуже схожі між собою. Також разом вони створювали колекцію для іспанського бренду одягу «Манго», брали участь у його рекламній кампанії...

Тож немає нічого дивного в тому, що коли в серпні цього року 35–річна Моніка стала «обличчям» відомого бренду Agent Provocateur, 38–річна Пенелопа вирішила приєднатися до неї й допомогти у створенні нової лінії жіночої білизни.

Якою саме буде нова колекція, сестри Крус не зізнаються — а може, ще й самі не знають, адже тільки почали роботу. Але вже відомо, що лінія включатиме в себе 15 предметів різних моделей — трусики, ліфчики й корсети.

«Я така рада: для нас із Монікою це нова пригода! Ми завжди були великими прихильницями Agent Provocateur, тож надзвичайно щасливі стати частиною такої чудової команди», — тішиться Пенелопа.

Колекція L’Agent авторства сестер Крус має з’явитися у продажу 1 се­рпня 2013 року. Ціни обіцяють демократичні — від 40 до 70 євро за предмет.