Щасливий БІЛет Тімберлейка

23.10.2012
Щасливий БІЛет Тімберлейка

Джастін і Джессіка Біл.

Хоч у це й важко повірити, Джастін Тімберлейк таки дозволив надягнути собі на палець обручку. Досі навіть тривалі романи співака–актора рано чи пізно завершувалися розривом (зокрема із Брітні Спірз та старшою за нього на дев’ять років Камерон Діаз), а стосунків на місяць–два у Джастіна взагалі було безліч. Тож коли з’явилися чутки, що 31–річний ловелас остаточно вирішив зав’язати з парубоцьким життям і одружитися з актрисою Джессікою Біл, фанати Тімберлейка сприйняли це з недовірою. Воно й не дивно: пара зустрічається вже п’ять років, преса їх уже кілька разів «одружувала», а на початку минулого року Джастін і Джесс узагалі розбіглися. І хоча потім зійшлися, а в грудні 2012–го бойфренд зробив коханій офіційну пропозицію, від нього всього можна було чекати.

Проте минулої п’ятниці Тімберлейк таки повів 30–річну Біл під вінець. Як повідомляє сайт журналу «Піпл», весілля відбулося на півдні Італії. Були запрошені лише найближчі друзі та родичі — «всього» 150 осіб.

«Це чудово — бути одруженими. Церемонія була прекрасною, і нам було особливо приємно, що нас оточували рідні люди», — тішаться молодята в оприлюдненій з цього приводу заяві.