Моя таємнича мама

23.10.2012
Моя таємнича мама

Меган із Брайаном перед народженням первістка.

Поки шанувальники зірки «Трансформерів» Меган Фокс гадали, коли ж їхня улюблениця стане матір’ю («обізнані джерела» запевняли, що її первісток має з’явитися на світ у середині жовтня), актриса, виявляється, вже звикала до цієї нової для себе ролі. Хтозна, як це їм вдалося, але Меган із чоловіком і колегою по акторському цеху Брайаном Остіном Гріном приховували факт народження маляти від преси майже три тижні. Про те, що дитина вже народилася, стало відомо лише після запису, який сама Меган зробила днями у своєму «Фейс­буці».

«Я народила нашого сина Ноа Шеннона 27 вересня. Він здоровий, щасливий і прекрасний! — тішиться 26–річна зірка. — Ми були дуже щасливі провести кілька спокійних тижнів удома, але краще я повідомлю про це сама, ніж хтось іще. Я завжди дякуватиму Господу за те, що подарував мені таку безмежну любов...»

Якщо для Меган це перша дитина, то її 39–річний чоловік уже має батьківський досвід — у Брайана є десятирічний син Кассіус від партнерки по серіалу «Беверлі Хіллз 90210» Ванесси Марсіл. Майже одразу після його народження батьки розбіглися. З мачухою стосунки у хлопчика прекрасні, і він часто буває в гостях у нинішній татовій сім’ї.

 

ДО РЕЧІ

Минулого тижня стала мамою і 24–річна британська співачка Адель — вона народила сина. Як повідомляє газета «Сан», для Адель це перша дитина, а в її чоловіка, 38–річного Саймона Конекі, вже є п’ятирічна дочка від колишньої дружини.