ЦИТАТИ ТИЖНЯ

19.10.2012

Віктор Янукович,
Президент України
— про свої ревізійні поїздки в регіони:

— Ми регулярно приймаємо звіти «губернаторів» в Києві. Але коли побачиш своїми руками, як кажуть, очима помацаєш, за старою українською традицією... Це зовсім інше.

(YouTube)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про амбіції Кличка:

— Мені завжди подобається, як Кличко виступає на рингах, перемагає багато, тому в мене до нього є певна повага як до спортсмена. Але який з нього державний діяч? Треба спочатку спробувати на більш простих речах. От хтось претендує на роль мера Києва — а чому відразу Києва? А, може, є таке селище Боярка. От давайте спробуємо, дамо йому рік покерувати Бояркою, наприклад.

(«Українські новини»)

 

Віталій Кличко,
лідер партії «УДАР»
— у відповідь на пропозицію Азарова:

— Владу сьогодні надзвичайно хвилює динаміка підтримки нашої партії. Про Боярку, я вам скажу, це ще сильніше висловлювання Миколи Азарова, ніж про капусту! А якщо серйозно, то наша команда якісно відрізняється від команди «державних діячів» нинішнього Кабінету Міністрів. Тому ми можемо сформувати уряд, який працюватиме в інтересах країни і громадян, а не купки людей, які вирішили, що приватизували Україну.

(прес–служба «УДАРу»)

 

Юлія Тимошенко,
ув’язнена лідерка ВО «Батьківщина»
— про вимоги до опозиції на мажоритарних округах:

— Визвольна війна передбачає жертовність. Інколи, щоби твій загін переміг, не обов’язково лягати грудьми на амбразуру. Достатньо просто відійти вбік, аби звільнити дорогу сильнішому... Годі зайвих слів. «Один округ — один опозиційний кандидат!» — такою має бути наша відповідь режиму, який із засідки зловтішно спостерігає за братовбивчим суперництвом опозиціонерів. Одна голова — добре, будуть дві — зрубають обидві.

(«Українська правда»)

 

Віктор Пинзеник,
колишній міністр фінансів, кандидат у нардепи від «УДАРу»
— про стан економіки за уряду Януковича — Азарова:

— У цей період стихійного лиха ми десь заблукали між стабільністю і добробутом.

(ICTV)