Цілком таємний роман

19.10.2012
Цілком таємний роман

Девід Духовни і Джилліан Андерсон.

Шанувальники серіалу «Цілком таємно», які впродовж багатьох сезонів стежили за тим, як агенти Малдер і Скаллі розкривають потойбічні таємниці, ніяк не могли дочекатися, коли ж їхні улюбленці нарешті будуть разом. І от, за чутками, актори Девід Духовни і Джилліан Андерсон справді зійшлися в реальному житті, більше того — потайки одружилися!

За 20 років їхнього знайомства чутки про роман Девіда і Джилліан виникали не раз, проте досі не підтверджувалися. Зрештою, в кожного з них була своя пара. Проте кілька років тому багаторічний шлюб Духовни з Теа Леоні остаточно розпався — дружина не витримала постійних походеньок чоловіка «наліво» (Девід навіть лікувався від німфоманії). А після того, як і Андерсон порвала зі своїм цивільним чоловіком, папараці раптом звернули увагу на те, що колишні Малдер і Скаллі підозріло часто з’являються разом не лише в рамках промо–туру фільму «Цілком таємно: Хочу вірити».

Помітивши, що їхню таємницю викрито, ці двоє згадали навички таємних агентів — за два роки у пресу не потрапило жодної їхньої спільної фотографії. А тепер виявляється, що весь цей час вони жили в законному шлюбі! Так принаймні стверджують «обізнані джерела», на які посилаються американські таблоїди.

Самі актори цих чуток не коментують (тобто й не спростовують). На запитання, чи було весілля, Духовни відповів двома словами: «Без коментарів».