Дівчата Альфреда Хічкока

Дівчата Альфреда Хічкока

Постать культового режисера ХХ століття Альфреда Хічкока з роками все більше вабить кінематографістів. Так склалося, що незабаром у прокат виходить одразу два фільми про метра психологічного трилера. Щоправа, обидва до українського глядача дійдуть іще не скоро.

Психодопомога «збитим льотчикам»

Психодопомога «збитим льотчикам»

В Італії (а конкретно — в місті Піза) вперше організували пункт психологічної допомоги політикам, які втратили депутатські мандати, програли вибори чи яких відсторонено з високих посад у інший спосіб. Фахівці–психологи допомагають подолати депресію тим, хто несподівано став «ніким». Це дуже доречно в період, коли в італійській політиці відбувається велика зміна поколінь, уряд задля економії урізає багато «хлібних» посад, а минулі вибори та серія фінансових скандалів помітно прорідили лави правоцентристів. І це лише початок. На думку італійських аналітиків, парламентські та місцеві ви­бори наступного року відкинуть на узбіччя ще більше нинішніх можновладців.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Послухай, ти вже дорослий, самостійний чоловік. Тобі 25 років. За тебе вже давно має все вирішувати твоя дівчина, а не мама!

Всі статті рубрики