Додаткові втрати

12.10.2012

Сьогодні о 21:00 на стадіоні «Зімбру» в Кишиневі збірна України зіграє другий матч відбору на чемпіонат світу 2014 року. До столиці Молдови «синьо–жовті» прибули не тільки без повноправного головного тренера — у Києві залишилася й головна молода зірка вітчизняного футболу, Євген Коноплянка. Автор голу у ворота англійців на тренуванні потягнув зв’язки гомілкостопу й тепер під наглядом лікаря збірної та київського «Динамо» Леоніда Миронова змушений проходити експрес–терапію на базі в Кончі–Заспі, аби відновитися до важливішого протистояння з Чорногорією. Відтак Андрій Баль у екстреному порядку викликав до збірної двох форвардів «другого ешелону» — Артема Мілевського з «Динамо» та Євгена Селезньова з «Дніпра».

До слова, Леонід Миронов першим із лікарів надавав допомогу й Олегу Блохіну, перед тим як тренера з гіпертонічним кризом госпіталізували до клініки «Борис». «Добре, що все сталося саме так, а не інакше. Адже якби Олег Володимирович перебував у цей момент не на базі, а поїхав на матч «Динамо–2», невідомо, чим би все закінчилося. Зізнаюся — наслідки могли бути непередбачувані», — розповів динамівський ескулап.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Під час паузи в чемпіонаті України лікарняними справами займається й наставник «Шахтаря» Мірча Луческу. Його дружина Неллі, упавши на сходах одного з магазинів Донецька, зламала ключицю. Відновленням цілісності кістки опікувалися мюнхенські лікарі.

Нагадаємо, що на початку року сам очільник «гірників» потрапив в автомобільну аварію і з поламаними ребрами та пробитою легенею провів близько місяця у травматологічному відділенні клініки в Бухаресті.