Рі–Рі для Кріса

11.10.2012
Рі–Рі для Кріса

Американський журнал «Біллборд» — провідне видання в музичній індустрії — оприлюднив рейтинг найкращих виконав­ців десятиліття, підрахувавши кількість їх потраплянь у хіт–паради. В номінації «топ–поп» перше місце посіла 24–річна мулатка з Барбадосу Робін Ріанна Фенті.

Скромність — не в її характері, тому радістю перемоги співачка щонайшвидше поділилася з 26 мільйонами своїх читачів у «Твіттері»: «Рейтинг Billboard топ–40 артистів десятиліття» коронував мене! А я ж усього сім років на сцені!»

Справді, на небосхилі шоу–бізнесу її зірка засяяла лише у 2005–му, коли Ріанна дебютувала з r&b–композицією Pon De Replay. Відтоді смаглява голосиста краля 34 рази з’являлася в рейтингу «най–най». Її роботи 21 раз потрапляли в десятку найкращих синглів і дев’ять разів посідали перший рядок. Власне, це робить Рі–Рі рекордсменкою навіть двадцятиріччя — рівно стільки часу минуло з дня прем’єри цього рейтингу «Біллборда».

Далі після Ріанни в рейтингу йдуть Пінк, Брітні Спірз, Келлі Кларксон, Мерайя Кері та ін.

Зупинятися на досягнутому Рі–Рі не збирається. Її новий сингл Diamonds щойно дебютував у Великій Британії та Франції і відразу ж вийшов на чільні рядки чартів.

Час на «справи сердечні» у мульти­мільйонерки теж зали­ша­ється: як пишуть таблоїди, вона поновила стосунки з 23–річним «бед боєм» Крісом Брауном. У 2009 році він під час сварки навіть побив Ріанну, був засуджений до п’яти років умовно і громадських робіт, картав себе та просив вибачення. Співачка після того випадку наробила собі татуювань із пістолетами та словами «Не помилка, але урок», почергово зустрічалася з двома іншими співаками й одним баскетболістом… І от нещодавно знову зійшлася з популярним темношкірим репером Брауном.