Мила? Сексуальна!

10.10.2012
Мила? Сексуальна!

Голлівудський красунчик Ештон Кетчер таки знається на жіночій вроді. Недарма ж обрав собі в подруги уродженку Чернівців Мілу Куніс — найсексуальнішу жінку у світі. Щоправда, лише за версією журналу Esquire зразка 2012 року, але якщо мода поміняється, то Ештон легко знайде собі нову пасію — йому до цього не звикати. А поки що акторові, який досі офіційно залишається одруженим із Демі Мур, заздрить купа чоловіків. Адже він щодня прокидається з «дівчиною з обкладинки».

29–річна Міла, яка ще в дитинстві разом із батьками переїхала до США, нині перебуває на піку популярності. І не в останню чергу завдяки роману з Кетчером, який парочка довго приховувала. Втім і на кар’єрні здобутки Мілені скаржитися гріх: цього року на екрани вийшло дві стрічки за її участю, а на наступний заплановано аж чотири. Усе це в комплексі зі справді привабливою зовнішністю й забезпечило зірці фільмів «Чорний лебідь», «Секс по дружбі», «Третій зайвий» та ін. перемогу в рейтингу найсексуальніших жінок, опублікованому в останньому номері Esquire.

Для обкладинки Міла сфотографувалася у самих джинсах, проте запевнила, що для неї не проблема оголитися повністю. «Бути найсексуальнішою, звісно, дуже приємно. Але я розумію, що це все — лише сформований законами шоу–бізнесу імідж. У душі я завжди залишуся сама собою, хоч би яку роль грала на публіці!» — запевняє Куніс.