Прекрасна Попелюшка

28.09.2012
Прекрасна Попелюшка

Російська топ–модель Наталія Водянова, як і належить справжній Попелюшці (навіть після перетворення на принцесу), встигає все: і по подіуму ходити, і в рекламі зніматися, і трьох дітей виховувати, і благодійністю активно займатися. Але й цього колишній бідній дівчинці з Нижнього Новгорода видалося мало. Тож віднедавна Наталя — ще й актриса.

Власне, її акторська кар’єра почалася ще в 2001 році, але у фільмі Романа Копполи «Бабка» Водянова на екрані буквально промайнула. Наступна її поява у художньому кіно була помітнішою, та все одно роль Медузи у стрічці Луї Летер’є «Битва титанів» мало кому запам’яталася. Проте Наталці на знімальному майданчику сподобалося. Тож коли режисер Гленіо Бондер запропонував їй головну роль у фільмі спільного виробництва Франції, Люксембургу, Німеччини, Бельгії, Швейцарії та Великої Британії «Закохані», Водянова погодилася без вагань.

Дія картини, в основу якої покладено роман Альбера Коена «Прекрасна дама» (це назва сорту чайної троянди), розгортається у 1930–ті роки. За сюжетом, високопоставлений чиновник Ліги Націй, якого грає Джонатан Різ Майєрс, приїздить до Женеви, де знайомиться із заміжньою аристократкою (Водянова). І, звісно, закохується по вуха.

Перший і останній фільм Бондера, який рік тому помер від тяжкої хвороби, вийде в прокат у листопаді. А позавчора Водянова виклала у своєму «Твіттері» фотографії з дубляжу «Закоханих». Судячи з усього, робота була напруженою — на одному зі знімків стомлена Наталка заснула просто на столі звукорежисера…