«Туалетні» неприємності

26.09.2012
«Туалетні» неприємності

Приклад колишніх слуг Шакіри, які вимагають від своєї екс–працедавиці грошей за незаконне звільнення, виявився заразним. Цього разу під прицілом опинилася Леді Гага — до неї прискіпалася колишня асистентка. Дженніфер О’Нілл стверджує, що поп–зірка винна їй 380 тисяч доларів за постійну понаднормову роботу.

«Працюючи на міс Джерманотту (справжнє ім’я Леді Гаги — Стефані Джерманотта. — Ред.), я не мала права на особисте життя, — скаржиться жінка. — Я постійно, від зорі до зорі, була поряд із нею, напоготові з кавою чи водою, подавала рушники, допомагала пере­вдягатися — щомиті готова була прибігти за першим її покликом».

Окрім грошей, Дженніфер вимагає, щоб їй передали деякі неопубліковані фото Леді Гаги, зроблені зірковим фотографом Террі Річардсоном для його книжки. Мовляв, ті знімки мають підтвердити, що асистентка не відходила від співачки ні на крок. Сама Стефані виступає категорично проти цього, оскільки «фотографії є приватними або особистого характеру». На що О’Ніл зауважила: «Леді Гага, мабуть, найменше з усіх людей на світі переймається про свою приватність, щодня виставляючи себе напоказ». Хоча світлини Річардсона й справді відверті: скажімо, на одній із них оголена зірка сидить на унітазі.

Утім, викласти 380 тисяч доларів для Джерманотти, яка є однією з найдорожчих співачок у світі, не проблема. До того ж тепер у неї з’явилося ще одне джерело прибутку: віднедавна Леді Гага стала ще й парфумером. Лише за перший тиждень після появи на полицях крамниць її дебютного аромату Fame («Слава») було продано 6 млн. пляшечок.