Тпрусь у відставку!

20.09.2012
Тпрусь у відставку!

Ларрі ще на службі.

Не тільки чиновники позбуваються своїх посад: у Британії за невиконання обов’язків відправили у відставку... кота.

Ідеться про мурого Ларрі, який досі «працював» у прем’єрській резиденції на Даунінг–стріт, 10. За повідомленнями журналу «Піпл», прем’єр–міністр Девід Кемерон розчарувався в Ларрі й відмовився від послуг «офіційного мишолова».

Кемерон покладав на Ларрі значні надії, адже взяв його з притулку для приблудних котів. Однак пухнастий швидко приохотився до «солодкого чиновницького життя». Замість полювати на мишей кіт зовсім зледащів і тільки й робив, що спав та їв.

Звільнити кота хотіли ще в квітні. Але все надавали шанс виправитися. Дарма! Днями, коли Кемерон побачив у будинку мишу й кинувся по допомогу до Ларрі, той байдуже позіхнув і надалі валявся на боку.

За півтора року «роботи» кіт виправдав своє призначення на високу посаду всього кілька разів — коли ловив мишу і приносив трофей на ґанок резиденції.

Незважаючи на всі свої «промахи», Ларрі, однак, залишиться жити в резиденції, а його статус і обов’язки будуть передані кицьці на кличку Фрейя, що раніше належала канцлерові казначейства Великої Британії.