Айда, Тедді!

20.09.2012
Айда, Тедді!

Роббі Уїльямс із дружиною Айдою.

Роббі Уїльямс звикає до цілком нової для себе ролі — люблячого батька. Днями його дружина, актриса Айда Філд, подарувала співакові первістка — донечку Тедді. Цю новину першим повідомив світові сам гордий тато у своєму «Твіттері». «Тільки що з’явилися чудові новини! Помолимося за Теодору Роуз Уїльямс, відому також як Тедді. Дякую всім за підтримку», — написав 38–річний виконавець.

Раніше, з хвилюванням очікуючи на цю подію, Роббі прогнозував: якщо дізнається про народження дитини під час концерту, то «точно гепнеться зі сцени». Але обійшлося: Айда «дотерпіла» й народила через два дні після завершення серії сольних концертів чоловіка. Тепер Уїльямсу залишилося впоратися з іншою проблемою — навчитися поводитися з немовлям, адже в останніх інтерв’ю артист зізнавався, що дуже боїться «зробити щось не так»: «Я за собою толком не можу доглянути, що вже й казати про таку крихітку!»

Мама й дитина почуваються добре і вже виписалися з лікарні додому. Зараз сім’я постійно мешкає у Беверлі Хіллз (Каліфорнія), але Роббі мріє про те, щоб донька зростала на його батьківщині, у Великій Британії. Тим паче, що, на думку співака, якість американської освіти не йде в жодне порівняння з британською. Айда, хоч і народилася та прожила більшу частину життя в Лос–Анджелесі, позицію чоловіка в цьому питання поділяє. Тож найближчим часом подружжя планує підшукати підходящу нерухомість — щоб і природа була гарна, і будинок зручний, і престижна школа для дитини недалеко — десь на Туманному Альбіоні.