З колишніми не розлучайтесь?

11.09.2012
З колишніми не розлучайтесь?

Шакіра Мебарак.

Колумбійську поп–діву Шакіру вже вдруге за останній місяць тягнуть до суду. І якщо в серпні позивачами були колишні слуги, то цього разу все більш прикро. Позов на співачку подав екс–бойфренд, з яким Шакі прожила десять років.

Сварка з 50–річним Дів’єром Ернандесом та 46–річною Маріцою Мартінес, які прослужили у зірки — спершу в Колумбії, потім у Маямі та Барселоні — близько десяти років, сталася з банальної причини. 20 травня Шакіра повернулася додому після опівночі з компанією друзів і попросила слуг приготувати всім щось поїсти. Однак ті відмовилися — мовляв, працювали з самого ранку і стомилися. Обурена господиня заявила, що в такому разі їх звільнено. Бідолахам довелося ночувати на лавочці в парку, та ще й компенсації за звільнення вони не отримали. Тож тепер вимагають від Шакіри через суд виплатити їм 200 тисяч доларів, а в разі, якщо вона відмовиться, погрожують оприлюднити відеозапис бурхливої ночі співачки з її нинішнім коханим, футболістом ФК «Барселона» Жераром Піке.

Втративши роботу й засоби до існування, Ернандес і Мартінес зателефонували колишньому бойфренду Шакіри, синові екс–президента Аргентини Антоніо де ла Руа. Той дав парі грошей і оплатив проживання в Барселоні на кілька днів, до повернення на батьківщину. А потім і собі вирішив вибити з колишньої­ трохи грошенят. І теж звернувся до суду, вимагаючи від Шакі… 45 мільйонів доларів. Цинічність формулювання «претензії» вражає: «Я витратив на неї найкращі роки свого життя». Хоча насправді, очевидно, Антоніо просто ревнує зірку до її нового кохання. Він–бо очікував, що зрештою Шакіра зрозуміє, як багато втратила, коли порвала з ним у січні 2011 року, і «приповзе просити пробачення». А насправді все інакше — 35–річна співачка не лише щаслива з молодшим на десять років футболістом, а й, подейкують, чекає від нього дитину.