ЦИТАТИ ТИЖНЯ

07.09.2012

Арсеній Яценюк,
очільник списку ВО «Батьківщина»
— про відкриття останньої парламентської сесії цього скликання:

— Цей парламент помер, і сьогодні було, по суті, відкриття похорону цієї Верховної Ради України.

(«1+1»)

 

Юрій Болдирєв,
нардеп від Партії регіонів
— про нові загрози для Донбасу:

— Якщо не закрити Донецьк після повного переселення всіх «донецьких» до Києва, то в спорожнілий Донецьк можуть переселитися галичани. І це буде нестерпно!

(«Цензор»)

 

Владислав Лук’янов,
нардеп від ПР —
про переваги адмінресурсу по–донецьки:

— Кожний голос за Партію регіонів, за кандидата в депутати Лук’янова Владислава — це зайвий квадратний метр заасфальтованих доріг... І я вважаю, що громадянам байдуже, за який кошт зробили дорогу, за який кошт зробили лікарню, за який кошт дітей відправили на фестиваль... Хтось каже: це не можна робити — це адмінресурс [кандидати коштом держбюджету], дорогу заасфальтували — адмінресурс, спортивні змагання — адмінресурс. Хіба це нормально?!

(«5–й канал»)

 

Олег Волошин,
директор департаменту інформполітики МЗС
— про жорсткі коментарі посла ЄС щодо української влади:

— За великим рахунком, на даний момент для нас пан Тейшейра вже не є послом Європейського союзу в Україні, тому його думка, скоріше, має хвилювати Республіку Острови Зеленого Мису. Адже до кінця тижня він покидає Україну, щоб приступити до виконання функції посла ЄС у Кабо–Верде, а до України прибуває зовсім інша людина.

(«Українська правда»)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр
— у розмові з письменником Андрієм Курковим:

— Напевно, в наступному році ми знайдемо гроші і зробимо гарний канал «Культура», де будуть, я вибачаюся, не шустери виступати, а люди, які можуть нести щось хороше.

(«Українські новини»)