Зустрічають по одежині…

04.09.2012

Російських туристів визнали такими, що вдягаються з найгіршим смаком порівняно з іншими подорожувальниками з усієї Європи. Про це свідчать дані опитування, проведеного за ініціативою інтернет–сервісу з пошуку авіаквитків Skyscanner у Франції, Нідерландах, Італії, Іспанії, Швеції, Данії та деяких інших країнах ЄС.

Свої відгуки на сайті залишили майже 12 тисяч осіб. Респондентам було запропоновано оцінити стиль і зовнішній вигляд туристів за десятибальною шкалою. Максимальна сума балів могла бути 60. У підсумку представники Росії, які виї­жджають за кордон, набрали найменше очок — лише 13.

«Те, що іноземці вважають поганим смаком, часто є лише стилем, який формувався в країні, яка довгий час була ізольована від світу», — прокоментувала результати опитування російська представниця Skyscanner Тетяна Данилова.

Крім росіян, майже так само погано — якщо вірити опитуванню — одягаюся німці. Також серед найгіршить — голландці й турки.

Найелегантнішими, на думку респондентів, є італійські туристи, які отримали 58 очок. Слідом за ними йдуть мандрівники з Іспанії, а третє місце посіли французи.