Плід у Янтарі

04.09.2012
Плід у Янтарі

28–річна американська модель Ембер Роуз — одна з улюблениць жовтої преси. І навіть не стільки через екстравагантну поведінку, скільки завдяки своїй нібито далекій від модельних стандартів фігурі та зачісці. На відміну від анорексичних манекенниць, у Ембер є за що потриматися — пишні стегна, великі груди… І при цьому тонка талія — ідеал жіночої фігури! Причому так вважають і у глянцевих журналах, тож на заробітки дівчина не скаржиться — її фото користуються великою популярністю. А стрижка «під нуль», яка Роуз дуже личить, разом із бурштиновим кольором волосся (її ім’я з англійської мови перекладається як «янтар») додає особливого шарму.

Незважаючи на прискіпливу увагу до неї преси, про Ембер відомо дуже мало. Її справжнє прізвище — Левончук, проте американські джерела пишуть, що народилася вона в сім’ї іммігрантів з Італії. Знаменитістю стала після того, як закрутила роман із репером Каньє Уестом, хоча познайомилися вони, коли Роуз уже була моделлю — разом знімалися в рекламі кросівок. Завдяки бурхливим стосункам — парочка то сходилася, то розбігалася — їхні імена не сходили зі сторінок таблоїдів. Зрештою 2010 року стосунки урвалися остаточно. Подейкують, Каньє зрадив Ембер із Кім Кардаш’ян (тепер вони офіційно зустрічаються).

Але Роуз сумувала недовго і знайшла собі нового репера — Уїза Халіфу. У березні цього року вони оголосили про заручини і збиралися одружитися на початку зими, але, не виключено, плани доведеться підкоригувати. Адже недавно Ембер виявила, що вагітна. І хоча поповнення в сім’ї закохані поки що не планували, обоє дуже щасливі. От тільки весілля, мабуть, доведеться відкласти — іти під вінець із великим животом наречена не хоче.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Минулого четверга 39–річна американська акторка Торі Спеллінг, відома за серіалом «Беверлі Хіллз», народила вже четверту дитину. Трикілограмового хлопчика назвали Фін Дейві. Троє інших дітей Торі — всі від її законного чоловіка Діна Макдермота. Причому наймолодшій дівчинці — всього 11 місяців. Крім того, в Макдермота є дитина від попереднього шлюбу.