Роздягнися за Гаррі!

30.08.2012
Роздягнися за Гаррі!

Британці можуть підсміюватися зі своїх монархів і навіть критикувати їх, однак у чому їм не відмовиш — то це в умінні солідаризуватися з королівською сім’єю, яка є символом могутності Британії. Днями онук королеви Єлизавети ІІ, принц Гаррі, потрапив у неприємну історію — під час поїздки в Лас–Вегас із друзями він програв у більярд на роздягання. Молодість — час для розваг, тож монарший спадкоємець чесно скинув увесь одяг... і потрапив в об’єктив чиєїсь підлої фотокамери. Знімки опублікувала жовта преса, і в Букінгемському палаці спалахнув скандал. А 27–річний принц, схоже, залишиться без канікул в Австралії, куди мав поїхати разом із вінценосною бабусею.

Але якщо аристократичні родичі Гарріка не зрозуміли, то піддані — ще й як. У Британії виник цілий рух на підтримку принца: тисячі людей фотографуються оголеними, щоб висловити солідарність із безтурботним хлопцем. Група «Підтримай Гаррі голим салютом» у «Фейсбуці» станом на вчора налічувала понад 16 тисяч користувачів. Чимало яких чесно виконують правило групи: «Якщо ви служили чи служите в армії, викладайте свої фото голяка на підтримку нашого королівського улюбленця» (нагадаємо, Гаррі, як і його старший брат Вільям, — пілот гвинтокрила королівських ВПС і навіть служив в Афганістані). Свої фотографії «ню» в інтернеті викладають не лише військові, а й численні прихильники принца з усього світу — вагітні жінки, бабусі, пузаті дядьки, худорляві підлітки тощо.

Хтозна, чи змусить позитивна реакція народу вінценосних родичів Гаррі заплющити очі на його витівку. Все–таки третій у черзі на престол... Королівська родина поки мовчить. Але й негативних коментарів від Її Величності або наближених до неї осіб офіційно не пролунало.