Дж. і Дж.

22.08.2012
Дж. і Дж.

Джессіка Біл.

Нещодавні запевнення Джессіки Біл у тому, що найближчим часом виходити заміж вона не планує — мовляв, немає часу, — були лише спробою відвести від себе підозри. Адже, як стверджує британський таблоїд «Сан», Джес із коханим, співаком і актором Джастіном Тімберлейком, одружилися минулої суботи. Але з якоїсь причини тримають цю новину в таємниці.

Про заручини Біл із Тімберлейком оголосили наприкінці грудня минулого року — Джастін зробив Джессіці пропозицію під час спільного відпочинку на гірськолижному курорті в штаті Вайомінг. І весілля вони вирішили зіграти там же — так принаймні запевняє журналістка Джанет Чарльтон, яка спеціалізується на житті зірок. За її словами, все було зроблено «швидко і розкішно».

Потім новину про весілля підтвердила і дизайнер весільних тортів Сильвія Уейнсток, тож, схоже, Тімберлейк нарешті таки розпрощався зі статусом завидного жениха.

Нагадаємо, до 30–річної Джессіки, роман із якою почався 2007 року, старший на рік Джастін упродовж тривалого часу зустрічався з актрисою Камерон Діаз. Але різниця у віці (Камерон була старшою за нього на дев’ять років) виявилася вирішальною.