Смачніше без «мобілки»

21.08.2012

Сучасну людину вже неможливо уявити без мобільного телефона. Багато хто з молодих відмовляється вірити, що ще років п’ятнадцять тому їхні батьки цілком комфортно почувалися поза домом без «мобілки» в кишені чи сумці. Але постійно бути на зв’язку — значить, перебувати у стані якогось безперервного очікування, притупляти інші відчуття. Тому іноді корисно позбутися стільникового телефона й зосередитися на справжніх емоціях.

Керуючись саме такими міркуваннями, ресторан «Ева» в Лос–Анджелесі запропонував своїм клієнтам знижку, якщо вони погодяться вимкнути «мобілки» і залишити їх на вході.

За повідомленням NBC News, розмір знижки становить 5 % від суми рахунку. Про акцію відвідувачів інформують офіціанти. Представляючись і приймаючи замовлення, вони пропонують забрати в гостей мобільні телефони і віднести їх до хостеси.

За словами власника закладу, через таку послугу він сподівається допомогти клієнтам «відчути момент — насолодитися не тільки їжею, а й одне одним».

Ресторатор повідомив, що скористатися новою пропозицією погоджуються близько половини відвідувачів. Багато з них дякують адміністрації за можливість якийсь час побути в спокої.