Кідман одружиться з князем

21.08.2012
Кідман одружиться з князем

Ніколь Кідман.

Історія голлівудської кінозірки Грейс Келлі, яка стала княгинею й улюбленицею всієї, хай і карликової, держави, вже давно просилася на екран. І от нарешті в Голлівуді взялися екранізувати бодай фрагмент життя Грейс — княгині Монако. Головна роль дісталася 45–річній Ніколь Кідман, а її вінценосного чоловіка, князя Реньє, зіграє 51–річний Тім Рот. В основі сюжету — розповідь про те, як колишня актриса вплинула на життя монегасків і допомагала чоловікові боротися з податковою кризою в країні.

Грейс Келлі і князь Реньє одружилися 1956 року, й після цього Грейс уже ніколи більше не знімалася в кіно. У них народилося троє дітей — Кароліна, Альбер і Стефанія. У 1982–му княгиня загинула в автокатастрофі. Правитель Монако пережив її на 23 роки. Після смерті Реньє на престол зійшов його син Альбер.

Хто зіграє ролі всіх інших членів сімейства, наразі невідомо. Зате є інформація, що у стрічці з’явиться іспанська актриса Пас Вега — в ролі оперної діви Марії Каллас, яка була близькою подругою Грейс.

 

У княжому палаці Монако інформацію про зйомки стрічки поки що не коментують. Князь Альбер дуже любив свою матір і, подейкують, саме тому не одружувався аж до 53 років, що шукав жінку, схожу на неї. Нагадаємо, торік правитель Монако повів під вінець південноафриканську плавчиню Шарлен Уїттсток.

ЧУТКИ

В американській пресі з’явилися чутки, що Ніколь Кідман, у якої є чотирирічна дочка від шлюбу з музикантом Кітом Урбаном, знову вагітна. Жодних зовнішніх ознак її «цікавого стану» розгледіти поки не можна, проте Ніколь постійно притримує живіт рукою й загадково усміхається.