Джен і Джастін

15.08.2012
Джен і Джастін

Минулими вихідними світові таблоїди облетіла звістка: Бред Пітт із Анджеліною Джолі нарешті одружуються. Втім минула й субота, і неділя, а жодних підтверджень того, що весілля відбулося, не надійшло. Натомість з’явилася інша радісна новина — колишня дружина Пітта Дженніфер Аністон заручилася.

Після розлучення з Бредом, який покинув її заради пухлогубої кралечки Джолі, Джен довго не могла знайти «того самого». Романи з актором Вінсом Воном, манекенником Полом Скалфором та музикантом Джоном Майєром нічим серйозним не завершилися. Але тепер із пошуками, схоже, покінчено: бойфренд актриси, сценарист Джастін Теру, переконав кохану, що за ним вона буде, як за кам’яною стіною. І зробив їй пропозицію.

Пара зустрічається вже півтора року, і за цей час Джастін устиг переконатися, що невдалий перший шлюб змусив Дженніфер сумніватися у щирості чоловіків. Тому підніс їй обручку в такий день, коли вона просто не могла відмовити, — на свій день народження. Коли Джен сказала «так», Теру заявив, що про кращий подарунок на 41–річчя не міг і мріяти.