Голі груди тікають від погоні

10.08.2012

У Флориді арештували жінку, яка керувала автомобілем топлес і відмовилася зупинитися на вимогу поліції. Щоправда, наздогнали екстремалку не одразу. Власне, навіть і не наздогнали зовсім, а виявили вже постфактум.

Увагу правоохоронців 35–річна Менді Ремзі привернула не голими грудьми (за таке в Америці не зупиняють), а значним перевищенням швидкості. Поліцейські поїхали за нею, маючи намір зупинити гонщицю на узбіччі й виписати штраф. Однак Ремзі не підкорилася вимогам дорожньо–постової служби, додала газу і спробувала відірватися від переслідування. Вона кілька разів різко змінювала курс, проїхала під знаком, що забороняє рух, а також зламала невелике дерево.

За повідомленням агенції «Франс пресс», до гонитви підключилися кілька додаткових патрульних авто. Але марно. Після того як машина Менді зникла з очей, поліція відправила на її пошуки вертоліт.

Машину порушниці виявили вже згодом — біля будинку, де вона зупинилася. Хоча автомобіль зареєстрований на її бойфренда, Ремзі зізналася, що за кермом була саме вона.

Відмову зупинитися жінка пояснила тим, що вона соромилася постати перед поліціянтами напівголою. Виявляється, того вечора Менді хотіла зробити сюрприз своєму бойфренду.

Ремзі провела під арештом дві доби і була звільнена під заставу в 5000 доларів.