Роман із Кеннеді

07.08.2012
Роман із Кеннеді

Слава однієї з найуспішніших виконавиць сучасності й участь у численних рейтингах найкрасивіших жінок світу — ще не запорука щасливого особистого життя. Американській кантрі–співачці й актрисі Тейлор Свіфт досі не надто щастило в коханні. Стосунки із тезкою, зіркою «Сутінкової саги» Тейлором Лотнером, музикантом Джоном Майєром та актором Джейком Джиленхаалом були швидкоплинними й нетривалими, хоча з усіма своїми «ексами» Свіфт і досі товаришує. Проте дівчині лише 22, тож залишитися «старою дівою» вона не боїться й легко заводить нові романи, сподіваючись «у процесі» все ж знайти «того самого, єдиного».

Хтозна, чи вдасться стати цим принцом на білому коні онуку Роберта Кеннеді (брата вбитого президента США) Конору Кеннеді, адже йому лише 18. Але наразі ні він, ні Тейлор не замислюються про те, чи довго триватиме їхнє кохання, а просто насолоджуються товариством одне одного. Вперше їх помітили разом 4 липня на святкуванні Дня незалежності США, але тоді співачці приписали роман із сином Арнольда Шварценеггера, який також до неї залицявся. Втім уже за кілька тижнів стало очевидно, що об’єктом зацікавлення найбільш високооплачуваної американської співачки минулого року став саме юний Кеннеді — парочку постійно бачать у кафе, на романтичних прогулянках у човні тощо.

Тейлор уже давно товаришує з сімейством Кеннеді, і тітка Конора Рорі якось зізналася журналу «Піпл», що знаменитому політичному клану «дуже пощастило б», якби Свіфт із ними поріднилася. Не виключено, що так воно й станеться. Принаймні юний Кеннеді з нею щасливий — Тейлор допомогла хлопцю оговтатися після сімейної трагедії: у травні його мати Мері наклала на себе руки. Жінка тяжко переживала розлучення з чоловіком, відомим адвокатом Робертом Кеннеді–молодшим, і страждала від наркозалежності.