Кохання, зітхання і басейн

02.08.2012
Кохання, зітхання і басейн

Секс перед важливим стартом або грою — на користь чи на шкоду? Кожен спортсмен і тренер має на це запитання власну відповідь. Хоча зазвичай справді серйозні спортсмени ним не переймаються, адже перед вирішальним стартом більшість часу проводять у тренувальних таборах, де не до романів. Але для італійських плавців Філіппо Маньїні та Федеріки Пеллегріні проблема виявилася актуальною. Їхня пристрасть після року стосунків анітрохи не згасла. А з огляду на спільний спорт, на змагання парочка нерідко їздить разом. От і до Лондона на Олімпіаду закохані поїхали разом, тож тепер регулярно потрапляють в об’єктиви фотографів, цілуючись на балконі, на вулицях олімпійського містечка, в басейні тощо. Італійська «Гадзетта делло спорт» так переймалася спортивним боком справи, що навіть опитала Філіппо й Федеріку на предмет «цього самого» — мовляв, допомагає гаряча ніч у ліжку виграти наступного дня на дистанції чи ні?

Маньїні заявив журналістам, що перед змаганнями воліє утримуватися від сексу. На що обурена Пеллегріні запевнила: «Ми ж не божевільні! Я переконана, Філіппо пожартував. Але в Лондоні ми про це намагаємося не говорити». І справді, навіщо говорити, якщо можна робити — фото оголеного Маньїні на балконі коханої тому свідчення.

Цією парою неможливо не милуватися — високі, красиві й успішні (23–річна Федеріка — чотириразова чемпіонка світу і єдина італійка, яка будь–коли вигравала Олімпійські ігри в плаванні, 30–річний Філіппо — чотириразовий чемпіон світу й 16–разовий чемпіон Європи). Проте є принаймні одна людина, якій споглядання цих голуб’ят завдає болю. Це їхній товариш по команді, 26–річний плавець Лука Марін, який також бере участь в Олімпійських іграх у Лондоні. Свого часу вони з Федерікою зустрічалися і навіть збиралися одружитися, але Філіппо виявився швидшим не лише в басейні, а й у коханні.