Проміняла вампіра на одруженого

27.07.2012
Проміняла вампіра на одруженого

Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон.

Фанати кіноепопеї «Сутінкова сага» вже не можуть дочекатися, коли їхні улюбленці — виконавці головних ролей Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон — нарешті одружаться. Спершу їхній роман вважали звичайною піар–акцією для популяризації фільму, потім — нетривалою інтрижкою, але актори довели, що в них усе серйозно, оголосивши про заручини. Хоча тепер уже й невідомо, чи завершиться вся ця історія весіллям. Адже 22–річна Крістен, виявляється, зраджує Паттінсона з іншим.

За даними американського таблоїда «Піпл», у дівчини виникла, м’яко кажучи, симпатія до режисера Руперта Сандерса, який знімав її у фільмі «Білосніжка і мисливець». Їх не раз помічали разом, а днями папараці засікли парочку під час інтимного моменту: Руперт ніжно обнімав Крістен ззаду, цілуючи її волосся. На зустріч «просто» добрих друзів це аж ніяк не було схоже. До речі, Сандерс одружений — у них із моделлю Ліберті Росс є двоє дітей.

Друзі Стюарт запевняють, що вона у відчаї — мовляв, зрада справді була, але «нічого серйозного». «Крістен розуміє, що припустилася серйозної помилки. Вона не хотіла нікому завдавати болю, просто випадково зробила неправильний вибір», — цитує «Піпл» близького друга актриси.

Ніхто з фігурантів цієї історії чутки поки що не коментує. А в одному з останніх інтерв’ю 26–річний Паттінсон заявив, що одружуватися не поспішає, хоча стосунки з Крістен для нього справді дуже важливі.